miercuri, 4 august 2010

Retete pentru bolnavii de diabet

Pate de naut

Ingrediente:

- 1 cana naut
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingura ulei
- sare

Preparare:

Se spala nautul si se lasa la inmuiat 12-24 de ore, dupa care se arunca apa si se spala bine din nou. Se pune sa fiarba, se mai adauga apa fierbinte daca e nevoie (nautul fierbe mai greu). In ultima jumatate de ora, se adauga morcovul, telina si patrunjelul (fierte separat).
Cand nautul este fiert bine, se strecoara de zeama si se paseaza impreuna cu legumele. Se amesteca apoi cu ceapa cruda, tocata fin. Se adauga uleiul si sucul de lamaie si se mixeaza bine. Se serveste cu paine neagra, cu salata sau masline. Este foarte gustos si sanatos.
Pofta buna !

Citeste si :

Piept de pui cu felii de mar

Chec de ciocolata cu banane
Rulouri din pangasius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...