Reteta de pe blogul Laura Adamache, facuta de mine.
Foto by Simona Floroaia - La Bohème
Ingrediente:
- 350 gr paine uscata alba si integrala
- 100 gr cascaval
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mediu
- 2 oua mijlocii
- lapte+apa
- sare
- piper
- marar
- usturoi
- faina
- ulei pt prajit
Preparare:
Inmuiam painea in lapte amestecat cu apa.
Dam cascavalul prin razatoarea cu ochiuri mari. Curazam si dam morcovul, ceapa si usturoiul prin razatoarea cu ochiuri mici.
Taiem marunt mararul.
Stoarcem bine painea si o amestecam cu cascavalul,morcovul, ceapa, usturoiul, mararul, sarea si piperul si ouale batute bine.
Lasam sa se odihneasca o jumatate de ora, dupa care formam chiftelele si le prajim, in ulei incins, pana devin aurii.
Pofta buna!
Ingrediente:
- 350 gr paine uscata alba si integrala
- 100 gr cascaval
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mediu
- 2 oua mijlocii
- lapte+apa
- sare
- piper
- marar
- usturoi
- faina
- ulei pt prajit
Preparare:
Inmuiam painea in lapte amestecat cu apa.
Dam cascavalul prin razatoarea cu ochiuri mari. Curazam si dam morcovul, ceapa si usturoiul prin razatoarea cu ochiuri mici.
Taiem marunt mararul.
Stoarcem bine painea si o amestecam cu cascavalul,morcovul, ceapa, usturoiul, mararul, sarea si piperul si ouale batute bine.
Lasam sa se odihneasca o jumatate de ora, dupa care formam chiftelele si le prajim, in ulei incins, pana devin aurii.
Pofta buna!
nu le mai dam prin faina ?
RăspundețiȘtergereNu, Mihaela. Se fac foarte bine si asa.
Ștergere