Ingrediente;
- 6 cartofi mari
- 2 carnati afumati
- 150 g branza
- 100 g cascaval
- 1 legatura marar
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper
Preparare:
Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii taiem in doua. Scobim jumataile de cartofii cu o lingurita, cu grija sa nu iesim pe partea cealalta. Pastram ceea ce a ramas de la scobitul cartofilor( miezul)
Frigem carnatii intr-o tigaie de teflon sau pe gratar. Taiem carnatii cubulete mici si cateva rondele subtiri.
Amestecam jumatate din cubuletele de carnati, cu miezul de cartofi si branza, care au fost sfarmate cu furculita. Adugam mararul taiat marunt,sare si piper.
Ungem jumatatile de cartofi scobite, cu ulei de masline si la interior si la exterior si condimentam cu sare si piper.
Umplem jumatatile de cartofi cu amestecul de branza, miez de cartofi, cubulete de carnati si marar. Punem pe fiecare cartof cateva rondele de carnati. Radem cascaval peste umplutura.
Ungem o tava cu ulei (un strat subtire), asezam cartofii si dam la cuptorul bine incins. Lasam pana se rumenesc frumos (in functie de cuptor).
Pofta buna!
Mmmmmmm!... De-abi-a astept sa incerc...
RăspundețiȘtergereSa ne spui si noua cum au iesit si daca vrei ne poti trimite o poza cu rezultatul, la adresa retete.mancaruri@yahoo.com , cu subiectul "Poza cartofi umpluti" si numele tau.
ȘtergereSpor la treaba!
Ce bineeee arata cartofii!O sa incerc reteta in seara asta;) new_camy86@yahoo.com
RăspundețiȘtergeresuper,deja salivez ador cartofii copti,cu muuuuuulta branza,mai multe feluri de branza daca se poate
RăspundețiȘtergereO reteta care pare foarte usor de facut si gustoasa in acelasi timp...e de incercat.
RăspundețiȘtergereO reteta care pare foarte usor de facut si gustoasa in acelasi timp, o voi incerca cu prima ocazie.
RăspundețiȘtergereDin poza finala mi-am dat seama cat de gustoasa trebuie sa fie combinatia! Eu fac foarte des cartofi umpluti cu ciuperci si pui, dar nu mi-a dat prin cap sa rad deasupra cascaval, sau macar niste branza :)) Am preluat ideea!
RăspundețiȘtergeredn_zaharia@yahoo.com
asta e genul de mancare de care nu ma satur niciodata! super arata, super e gustul!
RăspundețiȘtergereanaflorin2005@yahoo.com
si eu o reteta cu cartofi...dar nu m-am gandit sa le spun "cartofi umpluti"...eu am copt oua in ei!:)
RăspundețiȘtergereadnia
dia.daria@yahoo.com
foarte gustoasa reteta...
RăspundețiȘtergereazzido_azd@yahoo.com
Eu oricum mananc de obicei cartofi prajiti cu, carnaciori afumati, asa ca aceasta reteta de cartofi la cuptor cu, carnaciori este perfecta! Mie imi plac si cartofii fierti cu sare, sa-i mananc asa fara nimic altceva, sincer! Sau cartofi copti pe plita cu sare...mmmm.un deliciu! agnes14181@yahoo.com
RăspundețiȘtergere