miercuri, 12 decembrie 2012

Castigatorii concursului "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE"



FELICITARI CASTIGATORILOR!






Locul I. O oala sub presiune de 6 l marca Fissler.
RETETA CASTIGATOARE: Friptura din pulpa de cerb cu sos de ciocolata, piure de cartofi, jeleu picant de merisoare si pere fierte in vin rosu
Locul II. O oala sub presiune de 4,5 l marca Fissler.
RETETA CASTIGATOARERulada de porc in sos de rosii
Locul III: O oala sub presiune de 3,5 l marca Fissler.
RETETA CASTIGATOARETort Raw in degrade
RETETA CASTIGATOARE: Pulpe cu dulceata de ceapa rosie si rodie

DETALII:
VOT POPULARITATE
REPREZENTANT KIKA
VASILE  FLOROAIA
LOCUL II: Friptura din pulpa de cerb cu sos de ciocolata, piure de cartofi, jeleu picant de merisoare si pere fierte in vin rosu:http://www.gatestesanatos.ro/Fissler-by-kika-excelenta-in-bucatarie/friptura-din-pulpa-de-cerb-cu-sos-de-ciocolata-piure-de-cartofi-jeleu-picant-de-merisoare-si-pere-fierte-in-vin-rosu.html
Chef GHEORG
LOCUL III: Friptura din pulpa de cerb cu sos de ciocolata, piure de cartofi, jeleu picant de merisoare si pere fierte in vin rosu:http://www.gatestesanatos.ro/Fissler-by-kika-excelenta-in-bucatarie/friptura-din-pulpa-de-cerb-cu-sos-de-ciocolata-piure-de-cartofi-jeleu-picant-de-merisoare-si-pere-fierte-in-vin-rosu.html
KAWADRI CAMELIA
LOCUL I: Friptura din pulpa de cerb cu sos de ciocolata, piure de cartofi, jeleu picant de merisoare si pere fierte in vin rosu:http://www.gatestesanatos.ro/Fissler-by-kika-excelenta-in-bucatarie/friptura-din-pulpa-de-cerb-cu-sos-de-ciocolata-piure-de-cartofi-jeleu-picant-de-merisoare-si-pere-fierte-in-vin-rosu.html
VIOLETA POSTOLACHE 
LOCUL I: Friptura din pulpa de cerb cu sos de ciocolata, piure de cartofi, jeleu picant de merisoare si pere fierte in vin rosu:  http://www.gatestesanatos.ro/Fissler-by-kika-excelenta-in-bucatarie/friptura-din-pulpa-de-cerb-cu-sos-de-ciocolata-piure-de-cartofi-jeleu-picant-de-merisoare-si-pere-fierte-in-vin-rosu.html
REPREZENTANT FISSLER 
LOCUL I: Friptura din pulpa de cerb cu sos de ciocolata, piure de cartofi, jeleu picant de merisoare si pere fierte in vin rosu:  http://www.gatestesanatos.ro/Fissler-by-kika-excelenta-in-bucatarie/friptura-din-pulpa-de-cerb-cu-sos-de-ciocolata-piure-de-cartofi-jeleu-picant-de-merisoare-si-pere-fierte-in-vin-rosu.html

2 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Desi n-am castigat nimic, tin sa multumesc lui Chef GHEORG pentru apreciere!
    Multumesc Violetei si reprezentantului Kika pentru aprecieri,la fel le multumesc celor care mi-au votat reteta !
    Nu stiu cine e Camelia Tivadar,intelesesem Camelia Kawadri,dar ii multumesc de asemeni pentru apreciere!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...