tag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post7846066489491717856..comments2024-03-09T12:13:08.632+02:00Comments on Retete de mancaruri: Chef Mihai Neacsu de la restaurantul Casa Di Franco din Focsani, a gatit pentru dumneavoastragrasu64http://www.blogger.com/profile/14243372114708770672noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post-16267686859690164912012-12-06T19:09:46.447+02:002012-12-06T19:09:46.447+02:00Wow! arata excelent! Eu prefer vinetele sa le praj...Wow! arata excelent! Eu prefer vinetele sa le prajesc si sa prepar un mujdei de usturoi si sa le mananc ca pe bucati:). De asemenea intocmai procedez si cu dovlecelul care il dau inainte prin faina si ou. Pentru acestea sunt in stare sa las si bucatile si orice, dar uite ca la ideea de a face rulouri umplute cu carne tocata nu m-am gandit. Oricum dupa parerea mea bucataria este locul in care bucatarul preia comanda intocmai ca un scriitor al unei carti si adauga sarea si piperul dupa cum doreste, in final reteta este degustata de critici intocmai ca si o carte iar daca sunt bune primesc numai cuvinte de bine si se vand! agnes14181@yahoo.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post-87761172560089537262012-12-01T22:07:50.792+02:002012-12-01T22:07:50.792+02:00O reteta care pare foarte simpla la prima vedere, ...O reteta care pare foarte simpla la prima vedere, dar trebuie sa stim cand rulourile sunt coapte pe jumatate ca sa adaugam mozzarella. Asta inseamna maiestria unui Chef! Gustul bun al unui preparat este dat de pregatirea ca la carte!<br />dn_zaharia@yahoo.comDanielehttps://www.blogger.com/profile/14872006455443313787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post-33740769931255875882012-11-30T01:15:10.172+02:002012-11-30T01:15:10.172+02:00Mmm.. arata delicios. Poate fac si eu. madalina_be...Mmm.. arata delicios. Poate fac si eu. madalina_bejan2000@yahoo.comMorphhttps://www.blogger.com/profile/04301663940475852794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post-63134365139511133512012-11-29T16:37:20.653+02:002012-11-29T16:37:20.653+02:00o reteta de nota 10. un chef talentat. felicitari....o reteta de nota 10. un chef talentat. felicitari. dar nu inteleg de ce fotografii ii tot pun sa pozeze ca niste ninja. bucatarii profesionisti sunt niste oameni blanzi, preocupati si pasionati de munca lor, adevarati artisti. nu cred ca ar trebui pozati asa .GemBirdhttps://www.blogger.com/profile/10457457849170228936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post-45817067813590344522012-11-28T11:41:08.687+02:002012-11-28T11:41:08.687+02:00Am uitat sa-mi las adresa de email: mihaela_mihael...Am uitat sa-mi las adresa de email: mihaela_mihaela131@yahoo.commihagrigorehttps://www.blogger.com/profile/13907767339529414173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post-71369171949923279102012-11-28T11:37:21.293+02:002012-11-28T11:37:21.293+02:00Cand am vazut poza credeam ca e sofisticat, dar ca...Cand am vazut poza credeam ca e sofisticat, dar cand am citit reteta nu-mi venea sa cred cat e de simplu de facut. Fug iute la market sa fac si eu.mihagrigorehttps://www.blogger.com/profile/13907767339529414173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1306155317559681865.post-29580011308456132232012-11-24T08:20:15.699+02:002012-11-24T08:20:15.699+02:00Foarte frumoasa prezentarea!!!Foarte frumoasa prezentarea!!!Hapleahttp://hapleablog.wordpress.comnoreply@blogger.com